Dag10 Faramans – Bellegarde

Faramans – Bellegarde: afst 24 km st 393m dal 445m

Totafst 210,4 m Totst 5236m Totdal 5352m

Om 6u20 stond tafel al gedekt in de tuin (Tiroler werk). Eenvoudig petit- dejeuner met koffie,brood met confituur, platte kaas en wat versgeplukte mirabellen uit de tuîn. Gisteren al waarschuwing gekregen van Nadine:  er is niet veel eten/ drinken en dan ook nog maandag. Banken of bankautomaten zijn kimometersver niet te vinden (en vergeten geld af te halen in Le grand-Lemps en cote st.andre). Nu, als er niet veel is kan je ook niets opdoen. Allicht dus genoeg om vol te houden tot Chavanay.

Reinhard en Elisabeth bleven nog wat rusten (en zwemmen): doen maar korte etappe en hun hotelletje is maar open om 17u. (Klopt want we waren er rond 10u30 maar alles nog dicht dus verplicht water te drinken van het kerkhof).

Onderweg (11u15) nog hoeve tegengekomen waar je ook kan logeren, eten of drinken. Niemand te zien. Na telefoontje: ” ben er binnen 3 kwartier” was er na 1 uur nog niets te zien. Ipv cola en/,of pintje … terug water.

Om 14u45 aangekomen. Direct gevonden via gps. Daniella en Andre zien er nog zelfde uit maar Andre sukkelt nog wat meer met zijn benen. Als verfrissing bij aankomst licht bruisend WATER.

In zelfde kamer en bed. Morgen iets langere tocht en dan opnieuw echt klimmen.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s