Zo maar

Dànk aan iedereen die reageren op mikn blog. Bedankt voor alle aanmoedigingen en suggesties of wat ook. Het is niet eenvoudig om dat ding up-todate te houden. De wifi verbinding laat het dikwijls afweten. Daarbij heb ik ook nog volgers op facebook. De familie zit ook telkens te wachten op telefoontje. Ik ben dus niet in staat om iedereen individueel te beantwoorden. Sorry. Maar aub blijf commentaar geven dat is echt een steun. Il zit nu in Toscane en het einde komt in het zicht. Na Rome keer ik terug …. ik ga niet verder nsar Jeruealem (maar de weg is hier en daar al gemarkeerd). De laatste loodjes zijn nog zwaat: lange afstanden komen er aan met veel op en af. Gelukkig is her minder warm, droog (voorlopig) en zijn de maag-darmproblemen voorbij. Schrik niet ald ik terugkom …. denk dat er een paar kilos af zijn ( gebruik splinterieuw gaatje van broeksriem en als ik sandalen iir doe draag ik altijd witte sokken (na douche).

Advertisements

6 thoughts on “Zo maar

 1. dag François ik lees elke avond je mailtje en vraag me dikwijls af waar je de moed en de energie vind om dikwijls in moeilijke omstandigheden toch verder te gaan. Werkelijk mijn bewondering hiervoor.
  We hopen als je terug bent spoedig terug te zien op de bridgeclub.

  Like

 2. Met Rome stilletjes aan in zicht, een tip voor volgend jaar : de Noordelijke camino schijnt (en is) veel mooier dan de camino Frances. Je mag me altijd documentatie vragen.

  Like

  1. Heidi wordt ongeduldig; het heeft lang genoeg geduurd. ASAP naar Rome. Denk niet dat het het moment is voor nog iets. Ps: via francigena is iets anders dan via frances (en vrees ook Norte): eerst alpen en val d”aosta: steeds klimmen en dalen; appenijnen en toscane. Geen meter plat. Po-vkakte is erger dan messena: snikheet en muggen. Beperkte mogelihkheden overnachten. Weinig pelgrims en dan nog italianen!

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s